Valais
Browse and order the brochure Savours of the Valais
Points of sale | Products | Agritourism | Restaurants
.
Facebook
Twitter

Restaurant Croix de Cœur


Spécialités: Valaisanne plate, Fondue, Viande d'hérens

The restaurant

Mountain restaurant at the Croix de Cœur Pass (2173 m). Exceptional panoramic view.

Valais gourmet food

Beef d’Hérens served on a slate platter. Polenta from Bagnes. Valaisian fondue. Croûtes. Tomme de Verbier rösti. Tagliatelle with valaisian ham and rebibes from Vieux Verbier.

Dominique Valdenaire

Case postale 419, 1936 Verbier/VS
Téléphone : +41 27 775 25 36

Open: Summer 7/7 from 9.30 am to 6/8 pm. Winter 7/7 from 9.30 am to 4.30 pm.



Getting here: Motorway exit Martigny St-Bernard, follow Verbier then gondola lift of Savoleyres. Possible to take the car only in summer (8km from Verbier).

Photo gallery

lapin.jpg
trubel
raclette_002_Nemeth.jpg
vignoble-decouverte005_VST.jpg

Dernière vidéo

Dernière vidéo